5. turnir državne lige Ljubljana

Nazaj

Brežiške kadetinje na poti proti končni zmagi!

Brežiške kadetinje nadaljujejo z zmagami. Na 5. turnirju državnih lig so v nedeljo znova dosegle dvojno zmago – ekipno in posamično ter si pred zadnjim turnirjem prihodnji mesec v Črenšovcih, priborile praktično nedosegljivo prednost.  Na stopničke so stopili tudi brežiški mladinci, člani pa so s 6.zdrsnili na 7. mesto.

Pri kadetinjah se je svoje druge zaporedne zmage z novim osebnim rekordom 360 krogov od 400 možnih veselila Pia Srpčič, Elena Račečič pa je pristala tik za njo. Ekipno so s prednostjo 11 krogov pred Ptujem zmagale v postavi Pia Srpčič, Elena Račečič in Urška Gmajnič. Pri kadetih je za veliko presenečenje poskrbel Matias Srpčič in s krepko izboljšanim osebnim rekordom zasedel 3. mesto.

Mladinci v postavi David Rožman, Gregor Levak in Anže Gmajnič tokrat niso imeli svojega dne ter z svojim najskromnejšim rezultatom v sezoni pristali na 3. mestu.

Rožman, za katerim je zelo naporna sezona, saj v ligi nastopa tako v mladinski, kot v članski konkurenci se je v soboto z novimosebnim rekordom 377 krogov prvič doslej uvrstil v finale najboljše osmerice ter končal na 7. mestu. Finale se je za las izmuznil še drugemu Brežičanu  Silvu Kostrevcu. 

V skupni razvrstitvi tekmovanja za Pokal Slovenije Brežičani v disciplini zračna pištola zasedajo 2. mesto.

Stopite v stik

Strelski klub Brežice

Modri

Cert ID: 0044/00047

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Strelski klub Brezice
Matična številka: 5247179000